Det gjorde ondt at forlade mit liv bag på

Den 8.november 2017

Gud! Hvorfor nu? Jeg spurgte min Herre. Jeg havde brug for at kunne gå mere end nogensinde. Smerten i mine fødder forstærkede sorgen i mit hjerte. Jeg var så hjælpeløs … Mine kære, min mand, forældre og kære venner var ikke omkring mig.

Jeg har været succesfuld og i fokus, hele mit liv. Jeg tog eksamen fra et velrenommeret universitet med en dental grad. Mens jeg forfulgte min karriere som akademiker, havde min passion været at tjene folk i nød i Afrika. Jeg var altid en til at hjælpe og tjene andre, men jeg havde aldrig været i en position, hvor jeg var så ude af stand og desperat søger hjælp fra andre.

Hvis nogen havde fortalt mig det, ville der være en dag, hvor jeg ville nødt til at forlade mit land stille, jeg ville aldrig have troet det. Jeg ville sige, at mit land var en del af mig.

Med min fod ondt kunne jeg ikke gå i mørket. “Kom igen” sagde min ledsager, “vi er nødt til at komme ud herfra så hurtigt som muligt,” hviskede hun. Alle tårerne, der var ophobet i mine øjne siden begyndelsen af ​​denne rejse, begyndte at strømme med svaghedsfølelser. “Du skal fortsætte; du skulle overleve, “sagde jeg til hende. “Værste tilfælde, soldater vil finde mig, og så .. vi vil se, hvad Gud vil bringe .. måske en dag møder vi i det efterfølgende …”.

Jeg var på rejse med en familie, der havde to små børn. Den 6 måneder gamle baby blev holdt tæt ved moren, og den 6-årige pige var i farens skød; sådan grusomhed var disse uskyldige små. Vi var nødt til at fortælle den 6-årige Leyla, at hun ikke skulle græde, fordi vi måtte tavle. Hvem ved hvor dårligt disse minder om denne hårde tur, som endog tester voksne grænser, ville skræle disse unge og uspolerede sind?

“Læn dig på mig søster” sagde en gentleman. Vejen, der normalt tager 10 minutter, tog en time, men de forlod mig ikke alene. Den med uendelige visdom havde gift mig med disse ledsagere og lettet denne rejse, der var fuld af trængsler med deres firma. Jeg beder stadig for dem at være blandt Herrens elskede.

Vi begyndte at se nogle landsbyboere og overvejede at bede om hjælp. Faktisk kunne dette have udgjort en anden fare for os. De kunne rapportere og vende os ind; men vi havde ikke nogen anden mulighed. De så min manglende evne til at gå, måske ville de vise barmhjertighed. Det gik ikke som forventet, de var ikke villige til at hjælpe, og vi forlod håbet på, at de ikke ville rapportere os. Vi følte alle desperate. Så stoppede en bil i nærheden. Vi kunne ikke forstå, hvad denne unge mand sagde, men menneskehedens sprog er det samme overalt i verden. Han var faktisk en af ​​landsbyboerne, han kendte ikke tyrkisk eller engelsk og forstod ikke, at min fod var skadet. Efter at vi forlod, da landsbyboere oversatte vores anmodning om hjælp på grund af min skadede fod, ønskede han at tilbyde hjælp. Jeg greb og fik svaret på mit eget spørgsmål:Hvorfor nu? Hans visdom var ikke at blive stillet spørgsmålstegn ved, men det gjorde jeg.

 

Den unge mand tog os til et sikkert sted, hvor vi kunne blive og hvile i to dage. Efter at min fod begyndte at helbrede, flyttede vi til Thessaloniki, hvor vi kunne forlade vores frygt for at blive vendt tilbage til Tyrkiet. Efter at have mødt min mand i Thessaloniki, sagde jeg farvel til mine kære ledsagere, i håb om at se dem igen engang, et eller andet sted ..

Når jeg går tilbage og tænker på disse bitre minder, er jeg taknemlig for min herre, at jeg overlevede, og jeg lever nu. Før min tur i mit sidste år i Tyrkiet, havde jeg ikke været udsat for grusomhed eller skade, og jeg var vant til at stille spørgsmålet: “Min Herre! Modgang er kommet over mange smukke, uskyldige mennesker. Hvorfor er jeg rolig, hvorfor kan jeg ikke dele denne trængsel med dem? Er jeg ikke en af ​​dem, blandt dem der er kære for dig? ”

“Tak min herre for at acceptere min bøn og tillade mig at indvandre med din tilladelse under sådanne forhold”. **

 

** I islam menes det, at Gud tester dem, som han elsker under vanskelige omstændigheder

Del:
Kommenter

Donate Now